Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Киро Брадъра от ПП неадекватен празнува във варненска дискотека

Бившият депутат от ИТН и настоящ активист на Продължаваме промяната Кирил Симеонов е шокирал с неадекватното си поведение посетителите на варненска чалготека в събота вечер, разкриха пред ПИК очевидци.

Симеонов, който е известен с участието си във ВИП Брадър и отцепването от Има такъв народ, като впоследствие пристана на Продължаваме промяната, е забелязан дискотека в компанията на съпругата си и активисти на партията от Варна. Припомняме, че той беше „намърдан“ в борда на ръководството на ВиК холдинг, след като не успя да стане депутат на последните избори. В качеството си на зам.-председател в ръководството той управлява над 1 млрд. лева.

Заедно с нови общински съветници и районни кметове от ПП във Варна Симеонов обръщал чаша след чаша алкохол, а посетители дори се сблъскали с него, докато влизал с друг мъж в тоалетната. Потресени варненци изпращат и снимка на малка масичка в тоалетната, на която личат остатъци от бели линии. Според тях масата е била в това състояние веднага след излизането на Симеонов и на другия мъж от тоалетната. Те основателно питат какво може да са правили двамата в кабинката, след като мястото за облекчаване е само едно.

В компанията на Кирил Симеонов „Киро Брадъра“ във варненската чалготека е бил и Николай Желязков, който спечели изборите за районен кмет на „Приморски“. От няколко месеца същият заемаше поста заместник-председател и член на Съвета на директорите на Държавната консолидационна компания (ДКК).

Според запознати Желязков е приближен на Даниел Лорер. Поставен е в ДКК по същото време, по което Кирил Симеонов беше назначен за зам.-председател на Надзорния съвет на ВиК.

В нощното заведение с бившия депутат са се забавлявали и двама общински съветници на Варна от ППДБ – София Колева и Мартин Димитров. И двамата са никому неизвестни, но очевидно обичат шумните чалга купони и алкохола.

Най-скандално от всичко обаче е било поведението на Киро Брадъра, който дори и в присъствието на жена си преминавал всякакви граници, алармират читателите ни и питат така ли трябва да се държат управниците в страната.

Този случай повдига няколко въпроса:

Какво прави Кирил Симеонов с друг мъж в единична тоалетна в нощно заведение?

Готов ли е да се подложи на тест за наркотици?

Ще осъдят ли поведението на своите хора Кирил и Асен, или за тях това е нещо естествено?