Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 13.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Асен Блатечки показа новата си любов

Асен Блатечки показа любимата си банкерка, след като дълго време избягваше да афишира в публичното пространство връзката си. Дамата се казва Елеонора Янакиева и отново е червенокоса, както повечето жени в живота на актьора. Явно Блатечки е привлечен като магнит към жени с рижа коса. Майката на първото му дете, актрисата и режисьор Катерина Горанова, също е с ярки червени коси, пише Телеграф.

Диляна Попова, майката на сина на Блатечки, обаче нямаше червенокос период, когато бе заедно с актьора. Сега пак е ред на огнения цвят, коментират наблюдатели. За пръв път сега Блатечки пусна из социалните мрежи селфи с Елеонора. То е направено от нея на плажа във Варна, където тези дни актьорът имаше представление. Според светски хроникьори Елеонора често придружава любимия си актьор, когато има участия из страната.

Сега в морската столица представлението, в което участва Блатечки, се нарича „Ревност“. Но ако се вярва на запознати, то в живота нито актьорът, нито банкерката проявяват ярки форми на ревността. Запознати твърдят, че Янакиева дълги години е била банкерка в офиса на голяма банка, а сега работи като финансист на една от големите фирми в хранително-вкусовата промишленост, най-вече в бизнеса с растителни масла.

Явно добре е приета в артистичните среди, но доскоро избягваше да я снимат с любимия. Блатечки и Янакиева живеят заедно в апартамент в центъра на столицата. Тя споделя неговото увлечение по рокерския стил и страстта му по моторите. Както и Асен, Елеонора също обича да се облича в оригинални кожени дрехи. Слушат рок музика, но засега тя не е забелязвана да фучи из столичните улици самостоятелно на мотор, твърдят светски хроникьори с нрав да наблюдават всичко из улиците на града. Затова пък един от моторите на звездата има много удобна задна седалка, на която той вози своята банкерка.