Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Ален Делон: Искам да умра, животът свърши!

Докато децата му водят война от няколко седмици насам, здравословното състояние на Ален Делон продължава да дава поводи за безпокойство. Когато през юли миналата година жандармеристите от Секцията за изследвания го посетиха в дома му в Души, те намериха актьора много слаб и неспособен да формира последователни изречения, разкри Le Parisien, цитира БГНЕС.

Пред общопрактикуващия лекар, дошъл да прегледа звездата, чието здравословно състояние се влошаваше след инсулта през 2019 г., той заявил:

„Искам да умра, животът свърши“.

Същия ден следователите и медицинският специалист го посетили, за да установят дали актьорът е станал жертва на насилие срещу болен човек, тъй като трите деца на Делон са подали жалба срещу Хироми Ролин, която тогава е била известна като компаньонка. По това време лекарят събщи за „състояние на физическо и психическо изтощение“, пише БГНЕС.

Според професионалните оценки здравословното състояние на Ален Делон „се развива в четири фази с все по-влошаваща се яснота“. В периода между септември 2021 г. и юни 2023 г. те отбелязват „значителна промяна в разсъдъка, свързана със забавяне на мисълта и трудности при решаването на семейните му проблеми, и накрая, пълно премахване на разсъдъка“, по време на прегледа през юли. В доклада си лекарят подчерта „слабия“ морал.

Запитан за съдебното производство срещу Хироми Ролин, Ален Делон отговори в присъствието на дъщеря си Анушка: „Запознахме се преди тридесет години, с възходи и падения. В началото тя беше мой помощник-режисьор, после връзката ни стана по-интимна“. Впоследствие жалбата е оттеглена, както и тази, подадена от Хироми Ролин срещу децата на Делон за насилие по време на изселването ѝ от имението Души в началото на юли.

Според заключенията на прокуратурата в Монтарджис разследването не е разкрило никакви актове на насилие от страна на Хироми Ролин срещу Ален Делон.

„Свидетелите или здравният персонал, който редовно го е посещавал, не са забелязали актове на насилие срещу Ален Делон“, заключи Жан-Седрик Го, прокурор на Монтаржи. Въпреки че някои свидетели описват поведението на Ролин като директивно, не е налице причинно-следствена връзка с влошаване на здравословното състояние на Делон, което да доведе до престъпление, свързано с морален тормоз. Не изглежда да е установено и престъпление, свързано със насилие върху болен човек.

„Що се отнася до събитията, за които съобщи Хироми Ролин, използването на видеозаписи позволява да се изключи извършването на положителен акт на насилие на 5 юли 2023 г. И накрая, престъплението клеветнически донос не е установено, тъй като няма доказателства за недобросъвестност от страна на децата на Делон“, добави Жан-Седрик Го относно втората жалба.