Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

ГЕРБ – Варна: Кметът Коцев 4-ти месец не може да се справи с проблема с боклука

„Управляващите в Община Варна начело с Коцев вкараха откровени внушения, лъжи и конспирации с боклука, с проверките на ОИК на районните кметове на „Одесос” и „Приморски”, с предизборната кампания, която щели да ревизират след половин година и т.н. С лъжи дойдоха на власт и продължават безогледно и нагло да лъжат, за да отклонят вниманието и да оправдават некадърното си управление. Да припомним, че в ОИК – Варна от 27 членове – само 7 са представители на ГЕРБ. Какъв ГЕРБ и политически атаки са им виновни на ключовите им районни кметове, които не спазват закона?!

Коцев щял да води разследване кой чиновник е изкривил годишната му програма за собственост, според която се продават над 300 общински обекта и са публикувани в проекто бюджета за 2024 с неговия подпис. Така лъсна поредната му предизборна лъжа. Ако мине номерът добре – ако не, търсим и наказваме виновник. Сега го усуква – щели да ликвидират само съсобственост, защото не можели да се блокират инвестиционни намерения. Ами да, точно това е строителство на нови сгради.

Коцев, след като не се справя с боклука, заринал града, пак се оправдава с ГЕРБ – Варна. Четвърти месец повтаря фалшивия рефрен във ФБ „аз ще взема на ръчно управление проблема…” Като има свои „топ юристи”, защо не ревизира договора, ами заиграва с боклукчиите, които го избраха за кмет на балотажа. Или не е прецакал предизборните си уговорки с благодетелите си?! Очакваме депутатката от ДБ Стела Николова да направи сега един пърформанс и да изсипе камара с боклук пред Общината.

А Коцев и шпицкомандата му вместо да търсят и разследват виновни за проблемите, които трупат всеки ден със свръхдоза аматьорщина, е крайно време да се хващат за работа! Това с ФБ – постове само не става!“ – пише в позиция на ГЕРБ-Варна, изпратена до редакцията на barometar.net