Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Как Хавиер Бардем стана стриптизьор за един ден

На всеки велик актьор поне веднъж му се е случвало да приема работа, с която не се гордее, и Хавиер Бардем не прави изключение. На млади години звездата от „Дюн“ и „Няма място за старите кучета“ се е изявявал като стриптизьор, но само за един ден.

Колкото да разбере, че събличането пред хора не му е вродено умение. Предложението да работи като стриптизьор всъщност е дошло случайно, след като собственик на клуб е видял как Бардем се съблича на приятелско парти.

„Сега съм в 50-те си години, но това се случи, когато бях на 20. Излязох от тортата на партито на годеницата на мой приятел. Сред гостите имаше собственик на нощен клуб. С нещо съм привлякъл вниманието му, защото след номера дойде при мен и ме попита: „Може ли да направиш същото в петък“, разказвал е актьорът в „Шоуто на Елън Дедженерис“.

Бардем светкавично приема офертата, но не заради скрито желание да се съблича на сцена, а защото е бил много пиян и донякъде е смятал предложението за шега.

Оказало се обаче, че собственикът на клуба изобщо не се шегува. На следващия ден той звъннал на актьора, за да уговорят подробностите за изявата му.

На трезва глава на Бардем му се приискало да не бе давал съгласието си веднага, но сметнал, че няма да е честно, ако не спази обещанието си.

„Затова се подготвих да повторя номера си отново. Бях доста нервен. Помолих майка ми и сестра ми да ме придружат. Влязохме в залата, а там нямаше никой. Мисля, че вътре бяха трима души. Бях много засрамен, но се качих горе и го направих“, разказва носителят на „Оскар“.

След конфузната за него ситуация, в която е свалял дрехите си под звуците на песента You Can Leave Your Hat On, Бардем си казал, че завинаги е приключил със стриптизьорката професия.

Но няколко години по-късно му се отваря възможност да си припомни тънкостите на занаята.

От продукцията „Професия: Стриптизьор“ предлагат на Бардем роля в първия филм от поредицата, който запрати сексапилните Джо Манганиело и Чанинг Тейтъм в палавите женски фантазии.