Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Силви от „Ергенът“ учила окултизъм в Судан!

Побиват ли ви тръпки всеки път, когато Силви се появи на екрана в „Ергенът“? И има защо! Участничките в шоуто изобщо не преувеличават, като твърдят, че юристката е енергиен вампир и им въздейства негативно. Оказва се, че Силви Русева е учила окултизъм в Судан! Това разкрива нейна близка пред сайта Intrigi.bg, където излизат наяве още зловещи подробности.
„Преди години Силви учи окултизъм в школа в Судан и много добре знае как да си играе с енергийните полета на околните. Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец“, разкрива нейна близка приятелка.
Нещо повече – хармониката, с която често я чуваме да засвирва в имението, също не е случайна. Оказва се, че ако се използва правилно, тя може да засилва биотоковете и по този начин да нанася сериозни щети върху здравето на околните. Това обяснява честите главоболия и припадъци, които сполетяха не една и две участнички в „Ергенът“.
Неслучайно всяка една от момите в имението изпитват страх от Силви. Дори най-близките й приятелки в предаването вече я избягват и признават, че ги побиват тръпки при всеки неин поглед.
Според тях до момента по-голямата част от участничките са отпаднали именно под нейно влияние.