Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Брад Пит се отказа от споделено попечителство над децата си

Връзката им започна със слухове за изневяра, след това се превърнаха в най-красивата и известна холивудска двойка, а днес разводът им е един от най-горчивите в Холивуд. И не просто защото много от нас ги обичаха заедно, а понеже те имат шест деца, които стават свидетели на дългогодишните взаимни обвинения между родителите си.

Изглежда горчивият развод на Брад Пит и Анджелина Джоли най-сетне е към края си. Според съобщенията актьорът се е отказал да настоява за споделено попечителство над децата, които споделя с бившата си.

Източник твърди пред DailyMail, че двойката, която е въвлечена в неприятна съдебна битка, откакто се раздели през 2016 г., в момента е в процес на преговори. Това значи, че най-накрая наближава финала на тяхната епична правна война, като краят ѝ се очаква до лятото.

Докато 60-годишният Брад първоначално държеше на споразумение 50/50, свързано с шестте им деца, вътрешен човек разкрива, че той вече не оспорва въпроса.

Това означава, че 48-годишната Анджелина ще запази основното физическо попечителство над децата. Баща им пък ще има право на посещения.

Един от факторите за това решение е, че голяма част от децата вече са пораснали. В момента само Шайло, на 17, Нокс и Вивиен, и двете на 15, все още са непълнолетни. А Шайло ще навърши 18 през май.

Смята се, че по-големите деца – Мадокс на 22 г., Пакс на 20 г. и Захара на 19 г. – имат трудни отношения с Брад. И като възрастни, според закона, вече не попадат в никакви споразумения за попечителство.

В медиите отдавна се говори, че осиновеният син на Брад Пакс не е разговарял с баща си след скандалния инцидент в частен самолет, която сложи край на брака на звездната двойка. Дори се твърди, че той вече не смята Брад за свой родител.

Още през 2020 г. в личния си акаунт в Instagram младежът нарече Брад „презрян човек“, който е накарал четирите си най-малки деца „да треперят от страх“.

Той добави в язвителния пост, споделен на Деня на бащата: „Ти отново и отново доказваш, че си ужасен и презрян човек.“

„Никога няма да разбереш щетите, които причини на семейството ми, не си в състояние да го направиш.“

Освен това Захара сега се нарича „Захара Джоли“, а не „Захара Джоли Пит“, което е нейното официално име.

Източник, близък до Брад, описа случващото се между него и децата като „типично родителско отчуждение“ и твърди, че намерението на Анджелина е да проточи развода, докато всички деца навършат 18 години.

Приятелите на актрисата обаче са на друго мнение: „Брад няма кого да обвинява, освен себе си. Всичко, което Анджелина иска, е да излекува семейството им и да продължи напред.“

През 2016 г. Анджелина и Брад обявиха раздялата си. Основната причина се оказа предполагаема физическа свада, докато семейството пътува с частен полет заедно с шестте си деца.

По-късно Анджелина обяви, че Брад е „душил“ едно от децата по време на ужасяващия спор и е „ударил“ друго в лицето, карайки нея и децата да се чувстват като „заложници“ и да треперят от страх.

Тя също така твърди, че той я сграбчил, блъснал я в стената и я разтърсил силно по време на полета – което довело до нараняване на гърба и лакътя.

Представителят на Брад първоначално нарече разказа на Анджелина „напълно неверен“ пред CNN, но след това публикува променено изявление към изданието, което гласи: „Историята на Анджелина продължава да се развива всеки път, когато тя я разказва. Брад е поел отговорност за това, което е направил, но не и за неща, които не е.“

През май 2021 г., след години на спорове в съда, Брад и Анджелина официално получиха съвместно попечителство над децата си – но един месец по-късно решението на съдията беше отхвърлено, което означаваше, че трябва да започнат всичко отначало.

В началото на февруари се появиха първите признаци, че бракоразводната процедура най-накрая е към своя край. Откакто са се разделили, двете звезди се борят в съда и за френската винарна, която някога са притежавали заедно.