Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 12.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Борисов: Работим с ДПС, защото е системна партия! ПП-ДБ да потърсят „Възраждане“

Винаги сме работили с ДПС през годините, защото те са системни, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Рупите.

Той е там по повод инициативата на ГЕРБ „Да пуснем корени в България“.

Западът знае коя е силната и системна партия. Разбира се, че с „Продължаваме промяната – Демократична България“ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила и власт на ГЕРБ, коментира Борисов.

„Аз оставят врата за всички, за да мога да разговарям“, каза лидерът на ГЕРБ.

Вместо да казват „ГЕРБ направиха добро, бихме могли да направим заедно повече добро“, те започват да говорят всеки ден глупости, каза още той.

Борисов заяви, че на предстоящия вот „противник“ на ГЕРБ ще са „проруските партии“ като „Възраждане“ и БСП. Това е нашата червена линия, ние сме проевропейска партия, посочи Борисов.

„Добре, че акад. Денков не стана министър на образованието. Защото един преподавател, академик, университетски преподавател да поощрява да се чупят бутилки, как ще води преговори. Този човек вчера ни връща във времето на бой с пръчки на ученици. За какви преговори можем да говорим. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е срам от този инцидент, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Мога да кажа, че всеки документ се пращаше на Лена да каже ОК“, каза пред журналисти Борисов.

Той се обърна към ПП-ДБ да не правят усилия да му поставят условия. И ги прати да си търсят за партньори „Възраждане“.

„Парите ги няма, всичко е в заеми, кадровият потенциалният потенциал е размазан. Нямаме вече хора с интегритет, които да могат да преговарят и да предлагат най-добрите хора“, обобщи Бойко Борисов.