Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Павел Христов: Надявам се след изборите да рестартираме проектите, преустановени заради активното бездействие на министрите от ПП-ДБ

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС във Варна, заедно с общинския ръководител на ПП ГЕРБ – Варна, Николай Костадинов се срещнаха с граждани в район „Приморски“, за да представят приоритетите си за бъдещото управление на страната и за развитието на морската столица и областта.
„Варна заслужава уважение! Варна заслужава инвестиции!“, апелира третият в листата на Коалицията, адв. Бранимир Балачев. Настоящият народен представител и кандидат за новия Парламент, Павел Христов изрази надежда след изборите да успеят да рестартират проектите, преустановени заради „активното бездействие на министрите от ПП-ДБ“.
Като бивш министър и настоящ депутат, Красен Кралев благодари на обществеността за подкрепата през изминалите изключително тежки за ГЕРБ три години. „През това време обаче ние станахме по-сплотени и силни. Сега сме в супер кондиция! Дай Боже след изборите да намерим вариант за успешна коалиция, защото ние имаме потресаваща експертиза – най-добрите хора във всеки един сектор! И този отбор трябва да го изкараме да работи“, категоричен беше Кралев.
Депутатът, бивш външен министър и водач на листата на ГЕРБ-СДС Варна, Даниел Митов определи „Продължаваме промяната“ като „хора в предморална фаза на развитие без оформен етичен кодекс, които чрез меко насилие се опитват да реализират халюцинациите си и да управляват държавата“. Митов беше категоричен, че, ако избирателите отредят на коалицията 80 или повече мандата в Народното събрание, техен дълг ще бъде да съставят кабинет и допълни: „Едно е сигурно – няма да има повече сглобки, поне не в този им вид. Ако се прави нещо, то трябва да е коалиционен кабинет с ясно разписани приоритети и разпределение на отговорностите. Разчитаме на вас и на всички разумни хора, които ще гласуват с ум, а не с емоции“.
Бранимир Балачев призова за активност и при избора на евродепутати като подчерта значимостта на варненската кандидатура от коалиция ГЕРБ-СДС – Емил Радев.

barometar.net