Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 13.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Живко Коцев и Ангелкова се забавлявали в Париж

Живко Коцев и Николина Ангелкова, която в последните месеци стана медийна звезда покрай снимките на бившия главен секретар с часовника за 50 бона от контрабандистите Стефан и Мартин Димитрови, са лудували заедно на едно от най-скъпите и баровски места в Европа – 3-етажния откутюр бутик на „Диор“ в Париж, установи проверка на ПИК.

Обвиняемият в контрабанда бивш главен секретар на МВР и Ангелкова, която бе министър на туризма, са поддържали изключително близки отношения и дори са ходили на романтична екскурзия във френската столица.

Издаде ги снимка в помещение с екстравагантен интериор с вити стълбища и бели рокли, увиснали върху стените.

Мястото е емблематично за Париж е и познато на всеки ценител на френската луксозна модна къща „Диор“. Намира се на „Avenue Montaigne“.

След повече от две години, през което бе затворена за ремонт, сградата, простираща се върху площ от 10 000 кв.м., отново отвори врати за богаташите през март 2022 г.

Такива, несъмнено, са считали себе си и Ангелкова и Живко Коцев.

Триетажният бутик включва салони за висша мода, ресторант и сладкарница, козметичен салон, музей, градини с тропически дървета, дори самостоятелен апартамент с възможност за резервация, срещу която получаваш личен персонал от шест до осем души денонощно, готвачи и лични асистенти.

Спираловидното стълбище на ротондата, на което са се снимали за спомен и прегърнати Коцев и Ангелкова, пък е проектирано така, че да прилича на шлейф на бална рокля. Под същия покрив се намират и ателиетата за висша модна на марката.

Естествено, за да си клиент на подобно луксозно място като този бутик, трябва да си достатъчно добре подсигурен финансово. С кеш, както е модерно да се казва от няколко дни, или с кредитна карта, е без значение. От значение е, че eдва ли Коцев и Ангелкова са се отбили през „Диор“ само, за да си щракнат снимка за спомен на извитото стълбище.