Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Борисов във Варна: ПП обраха кеш държавата! Западът иска прогнозируем партньор, а не кешаджии!

Политическа партия ГЕРБ закри предизборната си кампания във Варна. „Дами и господа – нашият лидер Бойко Борисов! Добре дошли в синя Варна“, заяви първи от трибуната Николай Костадинов – градски лидер на ПП ГЕРБ и кмет на Район „Владислав Варненчик“.

„Това да си министър или депутат вече е сезонна работа но ние трябва да приключим с това, каза Даниел Митов, водач на листата. В нашия парламент влязоха случайни хора, комедианти, които докараха хората до стагнация. Трябва да върнем нещата по местата им“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 3 МИР Даниел Митов.

„Кампанията беше и лесна, и трудна. Нас ни познавате като хора, които изграждат, като партия, която управлява и тогава има социален растеж. Във външната политика сме предвидими и уважават. Не се плашете от лъжците, които ви плашат, че ще пращаме войски в Украйна и от ядрени заплахи. Никой не е толкова луд, че да започне война с НАТО. Каза го самият Путин. НАТО се разшири, а заплахите не го спряха. Не слушайте, когато ви казват, че Украйна няма шанс. Спомнете си какво стана в Афганистан. Няма народ, който да бъде победен, когато се бори за свободата си.

Трудно беше, защото си трудно да си възрастния човек в стаята, отвръщаха ни с инфантилни заклинания от измислена реалност и болни съзнания. Замислете се за приликите между Промяната и Възраждане. Едрият популизъм е общият баща на Кирил Петков и Костадин Костадинов“, каза Митов.

Тези популисти според него предлагали прости решения за сложни въпроси, подкопавали и революционно демократичните системи. Популизмът бил и в икономиката тип „Асен Василев“. И двете партии преследват целта България да не е член в Еврозоната.

Предпочитам да съм статукво, ако това е цената за реда и да не допускаме лудият с картечница да изстреля всичките си патрони. Ако промяната беше лекар, пациентът сам щеше да влезе в ковчега и да затвори капака. Моралът им се сведе до кеша.

Нека мотивираме хората да отидат до урните и да гласуват за ГЕРБ, защото това означава по-малко патрони в картечницата на лудия. За мен е чест да съм водач сред толкова професионалисти, каза Митов, като изрази увереност, че дясното ще триумфира над лявото, а редът ще победи хаоса.

Моделът ГЕРБ направи България европейска, а лидерите на Европа онзи ден бяха при лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. На преден план в програмата си сме извели просперитета на хората, каза председателят на парламента Росен Желязков.

Според него ще се акцентира на образованието, което да носи принадена стойност, ще пазим Европа, за да живеем и добруваме. Изборите са и технология, ако бъде тънко опорочена, променя целия пейзаж, каза Желязков, като даде пример за манипулирането на вота.

Георги Георгиев също разясни как изборите могат да бъдат манипулирани. 1 милион граждани трябва да са притеснени, защото книжата не се печатат от БНБ, а от печатница на кмет от ППДБ. Кметът на София също не спазва изборния закон, не унищожава изборните разписки. Припомнете си ала-балата, предупреди Георгиев за възможни подмени и кражби.

Евродепутатът Емил Радев също се обърна към множеството с примери как Варна се е превърнала във фактор за региона. Даже Макрон скоро предложил Варна като туристическа дестинация. С простотии според него некомпетентни хора са пробили държавата, затова са прави Вебер и Урсула, че ГЕРБ е партията на опита и компетентността. Силен глас ни трябва в Европарламента, и в Съвета, където заседават министрите. Затова ни трябва премиер като Бойко Борисов, каза Радев.

Как Денков дебилно си люшка крачетата под масата в сутрешен блок разказа острието на ГЕРБ Делян Добрев. 20 минути Денков повтарял, че са евроатлантици и некорумпирани, ами с кого ще управляват след изборите. Зададох си въпроса нямат ли срам. Не сме забравили кученцето с пачките и контрабандистите, ами единия лев, с който ни обираха, ами Джемкорп, ами Чаталджагейт, още 2021 година датският му съдружник го обяви за измамник, сега американският му съдружник го съди. Ами записите с кеша, за какво се ползва кеш по време на изборите, продължи да задава въпроси Добрев. Това са сбирщина от корупционери и доказани измамници. Самодоволната физиономия на Денков, който си клатеше краката, не я разбирам. Добрев каза и как е спечелил делото срещу Асен Василев и неговото надебеляване. Добрев цитира съдът по предоставените му документи. Не става само с ядене, трябва и акъл, каза Добрев.

Лукойл платили 500 милиона данъци, значи са спечелили 5 млрд. лв. от нашите пари, издаде се Асен Василев, каза Добрев, като обясни, че това е от българското левче.

Нашата последователност и компетентност са нашата сила, каза пък Мария Габриел, като акцентира върху иновациите, младите хора и образованието.

Виждате какви са настроенията в партията. Отново имаме добър тим. Къде ви е „Хемус“, четири години, след като ме няма. Къде са парите, къде са чувалите, къде е магистрала „Черно море“? Питам. Няма ги. Промяната такъв ток им бяха набили на катедралите, че не можеха да го плащат, каза Бойко Борисов. За четири години обрахте милиони кеш. Христо Иванов ще ми говори за джипката, навсякъде, къде минех се правеха пречиствателни станции, площадки, стадиони, продължи Борисов. Вместо да призная, че са направили бели и да помислят нещо да се направи, поведението им е безотговорно. Ако нямали мнозинство нямало да правят правителство. Ако и аз нямам 121 депутати и аз няма да го направя, оправяйте се, каза Борисов.

Още първия официален запис на Руди за ала-бала с президента и машините, забравихте ли го, попита Борисов. Чували ли сте такава мерзост да дадеш на жената на кмета да ти печата бюлетините. Как ще хванеш ролките и документите, това е престъпление. Има значение кой държи книжата, ще им напраскат печатите. Това е далаверата с изборите. Така ни биха на изборите. Затова и нямат кампания. Събират ли хора, поемат ли ангажименти, попита риторично Борисов.

Обраха ви с милиарди, те отидоха в Швейцария. Сега виждам колко искат ГЕРБ да е лош, ама не е, потвърди Борисов тезата на Делян Добрев.

Те сега чакат да се провалим, ГЕРБ да тегли каруцата, но те не могат да се възстановят, сгромолясаха се, техните гласоподаватели са умни, четат. Знаят за кешовия поток, като с канута са плували в кеша, но и чужденците разбраха какво са направили, даде пример за ПП Борисов.

Български войник за чужда земя няма да се бие, но ще помагаме с цялото си сърце на Украйна, защото тя е нападната и Путин е агресор, категоричен е Борисов, като цитира стратега ген. Колев за Тутраканската епопея. Затова Западът иска прогнозируем партньор, а не кешаджиите. Разговорите с Асен и Киро бяха да дадат 2 милиарда за общините на ГЕРБ, аз казах не. Казах за всички общини, даде пример още Борисов.

Вашата е голямата обич към ГЕРБ, на тези, които са след 6 номер и затова нас ни има, благодари Борисов на хората от листите си. По-изгодно за партията е да няма правителство и всичко да се срине, но за държавата ще е фатално, защото ЕС преминава на военна икономика, каза още Борисов, цитиран от Пик.