Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Делян Пеевски: ДПС не се разцепва! С Доган ще бъдем заедно.

„За втория мандат няма подкрепа. Призовавам президентът да не бави процедурата. Да отидем и ще го върнем веднага. Третият мандат също няма да е успешен. С Ахмед Доган ще бъдем заедно. ДПС не се разцепва. Може да сме имали принципни различия по тези теми.

Прибързана радост на проруските и други партии.ДПС ще бъде монолитно, ще върви напред и ще има само по-добри резултати.

На никой няма да позволим да цепи и интригантства.Моите различия са към определени хора.

Искам да се чуват регионите. Държа хората на ДПС да си избират депутатите. “ – заяви пред журналисти в кулоарите на парламента съпредседателят на ДПС Делян Пеевски.

„Няма да изключвам тези 14 депутати. Ще бъдат изключени само тези, които не са искани от организациите по места. Няма нито един изключен от мен човек. Г-н Чакъров си има точни функции, да си ги изпълнява. Всички в момента търсят конфликти. Няма да получите новина за ДПС. Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно. Това искат и организациите. ДПС няма да се разцепи. Няма да позволя на дребни интриганти, които в момента мътят неговата и моята глава, да разцепят партията“, каза той.

„За втория мандат няма подкрепа. Призовавам президентът да не бави процедурата. Да отидем и ще го върнем веднага. Третият мандат също няма да е успешен. Отиваме на избори – огромна грешка. Всички по места искат правителство. Трябва да спрем с тези игри и да излъчим правителство“, завърши Пеевски.