Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Иван и Андрей предадоха Нико Тупарев

Тв продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаув имат ключова роля в опита да бъде превзет бизнесът на Нико Тупарев със скалъпени обвинения, че е източил собствената си фирма, разкриват хора от продуцентските среди.
Публична тайна в медийните кръгове е, че водещите на „Фермата“ са влезли в коалиция със скандалния Александър Тошев, по-известен в подземния свят като Джони Каскета и Джони Лудия. Идеята е била Тупарев да бъде дискредитиран и очернен и да бъде отстранен от тв бизнеса. По този начин предаванията, продуцирани от Нико, е трябвало да бъдат поети от фирмата на Иван и Андрей „Междинна станция“, в която близо 50% има Джони Каскета. В момента Христов и Арнаудов на практика са извън голямата игра, тъй като не продуцират нито едно тв предаване – нито в Нова, нито в Би Ти Ви.

„Преди около 2 месеца те са навивали дългогодишна служителка на Нико Тупарев да стане защитен свидетел в прокуратурата срещу него и да твърди, че той ограбва съдружниците си – нещо, което няма нищо общо с действителността. Жената, която вече не работи във фирмите на Тупарев, била потресена от тяхното предателство и категорично отказала да бъде пионка в нечисти схеми“, разяснява човек от медийния бизнес.

Тупарев бил предупреден от свои познати в медийните среди, че момчетата, които той вкара в тв бизнеса и с които е приятел от 22 години, подмолно участват в заверата срещу него, но категорично отказал да повярва, че това е възможно. Потресени от случващото се са и ръководствата и на двете големи телевизии – Би Ти Ви и Нова, съобщава crimesbg.com