Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Рут Колева подгрява Fuel Fandango

Горещ латино фънки звук от DJ Furioso и Рут Колева и циганско-балкански джаз в специален DJ-сет на Kottarashky ще допълнят смесицата от стилове в музиката на испанската формация Fuel Fandango. Дуото пристига с пълния блясък на живото си шоу за първи път у нас на 6 юни в клуб Blender по покана на Fusion Embassy и Посолството на Кралство Испания.Публиката ще се наслади освен на чудесната музика на събитието, и на тематични декорация, сценография, urban art и костюми. Допълнението към цветната атмосфера ще бъдат винтидж визии на триметровите екрани в клуба, които още повече ще разгорещят настроението на присъстващите.

Вечерта ще започне с фюжън и етно вибрации, селектирани от Котарашки (Kottarashky), който ще направи специално за събитието първия си DJ-сет в последните 3 години. Музикантът току що издаде втория си албум Demoni с бандата си The Rain Dogs, но в Blender публиката ще има шанса да го види сам зад пулта – така, както стартира шеметното пътешествие към уникалния си стил и авторска музика преди няколко години.

Веднага след него ще се запознаем и със самите Fuel Fandango – певицата Nita и продуцентът и диджей Ale Acosta ще излязат на сцената с барабаниста Карлос Соса (Carlos Sosa), за да представят своите слънчеви опияняващи мелодии. ССлед края на концерта им партито ще продължи със специалния сет на Рути DJ Furioso. Комбината работи заедно вече повече от половин година и общото им шоу представлява танцувален джем, в който на фона на внимателно подбрани фънки, соул и латино звуци импровизира свободно един от най-красивите български гласове.

Fusion Embassy и Teren Music обединяват усилия в името на качествената музика с една специална промоция – всеки, който представи на входа на концерта на Fuel Fandango билет за ZAZ, получава отстъпка от 5 лева от цената на билета на място и ще може да се забавлява с Ruth & Furioso, Kottarashky и Fuel Fandango за 10 лева.Билетите за концерта на промоционални цени са все още налични в цялата мрежа на Eventim.Концертът на Fuel Fandango в България се организира от Посолство на Кралство Испания и Fusion Embassy и е част от съпътстващата програма на Sofia Design Week 2012, който продължава от 1 до 8 юни.

http://www.tialoto.bg