Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Бербатов се сдобри с майка си

Димитър Бербатов е имал продължителен разговор с майка си Маргарита и с брат си Асен при последната си визита в България. Както БЛИЦ вече писа, Митко се прибра за четири дни у нас, с което изненада половинката си Елена. Той обаче е имал и друга причина, за да се прибере у дома. Достоверни източници от Благоевград разкриха, че Бербатов за пореден път е заложил на чувствата си и е сложил край на войната с мама Марго. “Двамата се сдобриха. В петък вечерта, 15 февруари, Бербо си бе в родния град, за да се види специално с Маргарита. Той я обича и никога няма да й обърне гръб. За него майката е всичко на света и няма да остави нещата ей така. Самата Маргарита ни увери, че всичко е вече окей. Митко и казал: Мамо, хайде да забравим всичко и да си простим”, разкриха близки до най-популярната медицинска сестра в Благоевград.

“Имаха големи проблеми. Всичко тръгна от името на втората му дъщеря. Помните, че той беше обещал да кръсти детето Маргарита. После се намеси Елена и стана на нейното. Кръстиха малката Елия. Маргото се разсърди, а след това дойдоха и екшъните с Асен. Майката застана зад сина си, а Бербатов и се ядоса, макар че и Митко дълго време пазеше и подкрепяше брат си. Но същевременно му беше поставил ултиматум – да се раздели с жена си Димитричка, от която идват всичките проблеми в семейството. Последният случай е как тя и Маргарита скочиха да бият местна журналистка. Знаете, че беше заведено дело срещу тях за хулиганство”, добавят още нашите източници.

“По време на краткия си престой в Благоевград Митко имаше разговор и с Асен. Доколкото разбрахме, помирил се е и с него. Няма как – нали са една кръв, братя са… Даже му е дал отново някакви пари. Нарушил е обещанието си да не му помага финансово. Асен пък е обещал най-после да си седне на задника и да спре да има вземане-даване с хората от подземния свят в Благоевградско. Така че – имало е розов завършек на прословутата сапунка. Да видим обаче колко ще продължи това сдобряване”, говорят още в югозападния град.

Другата причина за визитата на Бербатов в България е пълна мистерия. Наши информатори разкриха, че в събота следобед Митко е имал продължителна среща с личния си мениджър Емил Данчев. Двамата са разговаряли над 3 часа, но не в офиса на мениджърската агенция “ЦСКА АС-23”, а на друго място.

“Не се видяха там, защото доста хора щяха да ги разкрият. Офисът на Данчев се намира на пъпа на София – на националния стадион “Васил Левски”, откъм сектор “В”. Поради тази причина те разговаряха в апартамента на Данчев. После са ходили някъде, за да се видят с други хора. Кои са те обаче – остава пълна загадка. Знаят само Бербатов и Данчев. Нещо подготвят двамата. Нещо спрягат, ама засега нямаме повече информация…”, издадоха близки до бившия капитан на националния отбор.

blitz.bg