Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 13.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Митьо Очите и Козела се изхрачиха в лицето на държавата за пореден път

Mitio-ochiteДа наречеш „махленска свада“ престрелка с убити и ранени в центъра на „Слънчев бряг“ е не особено адекватна оценка за ситуацията и то направена от премиера Борисов, който дълги години беше главен секретар на МВР. Ганстерската война, в стил 90-те, която се развихри пред изумените погледи на чужди туристи е храчка в лицето на МВР, държавата и Борисов. Министър Бъчварова вместо да говори за политически чадъри, трябва да признае, че полицията в Несебър и Бургас не си е свършила работата и е оставила двете враждуващи банди да се изпозастрелят. Фактът, че след началото на конфликта никой не се обадил на телефон 112 говори, че НИКОЙ в Слънчев бряг не брои МВР за фактор. Въобще къде е полицията в този курорт? Има ли респект от присъствието й? И на децата е ясно, че Митьо Очите е местния дерибей в курорта, който влиза в битка с претендента за позициите му Божо Козела. Има ли превантивна дейност от страна на МВР, следи ли се дейността на двете банди или полицаите на колелета се разхождат в „Слънчев бряг“, за да хванат крадец на сладолед? След показната стрелба  убити и ранени ТРЯБВА ДА ИМА ОСТАВИ В МВР. Министър Бъчварова да не прикрива безхаберните си подчинени в Бургас и Несебър, а да затяга редиците и да уволнява висши полицаи. Сигурността в курорта била на ниво /?!/, каза днес главният секретар на МВР Георги Костов и според него показателен бил факта, че Митьо Очите вече не ходел като минали години, придружаван от 40 души накуп. Това означавало, че действията на МВР били в правилна посока. Да му имаме посоката на Георги Костов, след като отчита за успех на МВР, че Митьо Очите не ходел с 40 души охрана?!

Премиерът за N – ти път ще проверява всяка луксозна кола по Черноморието, все едно това ще има ефект. Не колите трябва да проверява Борисов, а работата на МВР, което спи летен сън и е оставило бандите да дерибействат в курорта. Защото поведението на Митьо Очите, Божо Козела и мутрите им, показва тотално незачитане на властта в България, недосегаемост, която Борисов приема и оправдава с „махленска свада“.

„Бъчварова не е вътрешен министър, Борисов е фактическият такъв, а тази жена се съгласи само да пази гърба на началника си. Управлението може много лесно да се справи с проблема с престъпността, но не го прави, защото е заето да пази задните части на олигархията.“ – казва ген.Атанас Атанасов.

barometar.net