Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Метаморфозата на Арман Бабикян – от пиар кампании на известни дами до водач на протест

Арман Бабикян е от Варна, бил е водещ в радио Канал Ком, работил е в радио „Атлантик“, БНР, и „Свободна Европа“. Кариерата му продължи в София, където основа агенция за политически маркетинг. Занимава се с политически пиар, има успешни и неуспешни кампании, /последните му двама кандидати за кметове на Варна, Данаил Папазов и Чавдар Трифонов, не успяха/. В тези кампании се включи и синът на Арман Бабикян, Хаго, завършил мениджмънт в университета „St.Andrews“, Шотландия. Името на Бабикян се свързва с Надежда Михайлова, с неуспешната политическа кариера на Мария Капон и Мая Манолова.

Преди време в интервю, Борисов каза: „Около Манолова няма екип, те са сбирток, един от тях ми поиска 3 милиона, за да ми помага на първите избори. Аз му казах – „нямам такива пари“, той ми вика – вземи от Цветелина. Името му е с Б.“

Столични медии припознаха Арман Бабикян, като човекът който е поискал въпросната огромна сума пари, а разследване на вестник 24 часа доказа, че Бабикян стои зад сайтове за фалшиви новини.

Преди 4 години, дъщерята на Арман Бабикян, Мария, която учи международни отношения в Париж написа отворено писмо до премиера Борисов. Поводът: гласуването на българите в чужбина. Студентката пишеше че е „просто едно момиче, което учи в чужбина…и не учи в България, както сигурно се очаква от мен.“ С леко заплашителен тон, Мария написа на Борисов, да очаква нейното и на други „обикновени“ студенти завръщане в Родината.

След 4 години не е известно дали Мария Бабикян се е завърнала в България. В мрежата има нейни плахи опити за интервюта и анализ за Иран.

barometar.net