Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Родните ВИП-скандалджии не си поплюват: замерят с яйца, обиждат и бият

Звездите не са застраховани от скандали. Поредното доказателство за това е популярната с буйния си нрав Жени Калканджиева. Обществена тайна е, че когато обърне чашка-две, тя пали метлата. Съвсем скоро шестата в света по красота българка попадна поредната междусъседска война. Комшия на красавицата се оплака, че тя е нарязала гумите на колата му и счупила огледалото. Съседът на миската признава, че скандалите с нея продължават от години. Преди време именно този комшия – Георги отново бе част от среднощна разправии с Жени. Тогава Тачо – мъжът на Мис България дори му посегна на бой. Преди време съдът призна Евгения Калканджиева за виновна за непристойно поведение. Преди време на Гергьовден, тя и съпругът й направиха скандал във входа на блока с няколко свои комшии. Имало е хвърлени яйца и обидни епитети от Калканджиева и заплахи от страна на Тачо. Тогава се наложи намесата на полицейски патрул.

Името на Калканджиева попадна в още един шумен скандал, само че този път не по комшийски. По време на модно събитие в столицата подпийналата миска започна да обижда Миглена Каканашева-Мегз. Реакцията на Жени не бе приета радушно, не само от присъстващите на ревюто, но и от потребителите в социалните мрежи, след поява на видеото запечатало пиянските изцепки. Тачо също е известен с агресивния си нрав и буйното си поведение Той бе арестуван след като преби свой съсед.

Рут Колева също често пуска в действие отровния си език. Преди години изпълнителката спретна скандал в столичен магазин за дрехи. Тя се опитала се вмъкне в рокля с размер s, а продавачката й обяснила, че той е прекалено малък за звездата, което я извадило от равновесие и тя започнала с пълно гърло да ругае продавачката. Преди време пък се сби с жена на паркинг за принудително отстраняване на автомобили, където сприхавата Рут започнала да обижда чакащо семейство.

В не една разправии попада и певицата Жана Бергендорф. Тя беше вдигнала ужасен скандал на друга жена в магазин за един лев. Двете се разминавали в тесния коридор на магазина, жената се обърнала към Жана, която избухнала“ „Да, огледай ме хубаво! Звезда съм!“ и последвали обидни епитети към жената. Името на Жана е свързвано с наркотици и алкохол. Преди време певицата беше задържана за 24 часа след тежък битов скандал.

Шеф Петров също е известен с чепатия си характер. Преди време готвачът си позволи да псува и кълне своя клиентка, която имала неблагоразумието да даде ниска оценка след посещение в едно от заведенията му.

Заради лошо пиянство легендата Георги Христов доста често изпуска гнева си. Лошото му настроение често може да бъде забелязано във Фейсбук. Преди време Христов написа вулгарно послание, насочено към Ваня Щерева и дъщеря й Мила, пише Телеграф.