Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Станишев на море в Дубай за 5300 лева на вечер!

Сергей Станишев, жена му Моника и децата им са си подарили скъпа почивка в луксозен Дубай, пише „Ретро“. Лидерът на ПЕС завел семейството си на ваканция в един от най-модерните и известни хотели не само в емирството, но и на планетата – 5-звездния ризорт „Атлантис“.

Той е известен като любимото място за отдих на редица холивудски знаменитости, сред които Робърт де Ниро и Антонио Бандерас. Справка с ценоразписа на хотела показва, че цените за само една вечер там стартират от 1900 лева, но за двойна стая. Станишев обаче е бил с жена си, двете им деца и доведената им дъщеря, което означава, че или са наели две отделни двойни стаи, или са се потопили в лукса на фамилен суит, чиято цена на вечер започва от 5300 лева.

В скандално високата сума влизат единствено спането и закуската. Всички останали хранения и консумации от ресторантите и баровете на територията на ризорта се заплащат допълнително от джоба на клиента, което прави престоя там още по-скъп.

От снимките на доведената дъщеря на Станишев – Моника, която е кръстена на своята майка, се вижда, че семейството не е плажувало единствено край басейните на ВИП комплекса със световна слава, а се е впуснало и в екстремни изживявания. Част от тях девойката е споделила със своите последователи в социалните мрежи. Заедно с братчето й Георги и сестричката й Дария плували с делфини – една от най-известните атракции, с която „Атлантис“ привличат туристи от всички континенти.

Освен това опознали и морското дъно, гмуркайки се в подводната лагуна край комплекса, която е изградена по изкуствен начин, но е обитавана от десетки чудати морски видове.

Очевидно наследниците на бившия премиер са екстремни натури от малки. Щерка му Дария след 2 месеца ще навърши 11 годинки, а братчето й Георги през идното лято ще стане на 9. Семейството живее между Брюксел и София.

Моника Станишева има две деца от първия си брак с банкера Венцислав Йосифов – дъщеря Моника и син Венцислав.