Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Кой ще повярва на двама измамници?

Много хора пишат за войната в Украйна и живеят с убеждението, че тази война е тяхна. Защитават със зъби и нокти украинците или руснаците. Скъпи, пижамени герои тази война не е ваша! Не е била и никога няма да бъде. Това е война между Русия и Украйна /САЩ/ и като такава ще продължи и завърши. Усещането,че като пишеш нещо във фейсбук се превръщаш във фактор е измамно. Ти си никой! Ти си малка, нищожна мравка, на която разпищолената слободия в социалните мрежи е дала шанс да напише някоя глупост.

Със същото измамно усещане живеят и двамата измамници – Кирил Петков и Асен Василев, на които изтерзания българин даде шанс да управляват. И те, вместо да се възползват от този шанс – затънаха в блатото на гафовете и некомпетентността.

За капак направиха и партия.

Кой нормален човек ще се довери на човек излъгал, че не е чужд гражданин? Кой би повярвал на човек измамил съдружниците си? Кой бе се доверил на хора, назначили за министър пишлеме, което се напушва в кабинета си? Плещи врели-некипели и няма хал хабер от култура! Или на вицепремиерка, която на публично място хващат за задника и тя се хили, като пача? Кой ще се запише в партията на хора, които 9 месеца не изплащат законно изработените пари на пътностроителните фирми?

Безмислено е да се изреждат всички гафове на Кирил и Асен и присъдружната им тайфа. Те са дошли за малко във властта – ще гепят, каквото могат и ще изчезнат. Те са гастрольори от чужд цирк.

Българинът, който е очаквал промяна ще остане с пръст в устата. За пореден път.

Иво Югов

barometar.net