Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Челси има потенциал и Томас Тухел – достатъчно ли е за нови успехи?

На снимката: Томас Тухел

Като привърженик на ФК Челси смятам, че сме балансиран отбор. Играем бърз, атрактивен футбол, но правим много пропуски. Имаме стабилен вратар – Едуард Менди, в защита разполагаме с добри защитници. Чалоба и Сар имат потенциал, другите са опитни и ще помагат. Отървахме се от Кристенсен, а Рудигер избра парите въпреки високопарните приказки колко бил щастлив в Челси. В средната линия Тухел даде шанс на Рубен Лофтъс – Чик и момчето върши прекрасна работа. Време е бавния, муден Жоржиньо да стага куфарите, както Саул и Хъдсън Одой.

Добре е за резерв до Ковачич, Канте, РЛЧ, Маунт, Зиеш да има още 2-3 – ма класни полузащитници. В нападение Тимо Вернер показва признаци на адаптация, бори се, Хавертц се разигра, Пулишич става за резерва, а Лукаку ако не заиграе и втория сезон може да започва, като регулировчик на някое кръстовище в Лондон:(

Имаме нужда от 1-2 – ма добри нападатели, за да реализираме повече голове. Смятам, че с Томас Тухел начело – голям тактик и мотиватор, следващия сезон ще бъдем по-добри от сегашния. Но от новия собственик на отбора зависи дали ще купи играчи, с които да сме конкурентни на Ливърпул и Манчестър Сити. В този състав не сме.

Иво Югов

barometar.net