Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Андреа: Кубрат, обяви си детето! Ти и брат ти сте жалки!

Кубрат Пулев е станал баща на момче преди няколко месеца, но упорито крие този факт, тъй като очевидно то не е било планирано и боксьорът има сложни взаимоотношения с майката. Светската бомба бе хвърлена от бившата приятелка на боксьора – фолкзвездата Андреа в социалните мрежи. Блондинката го провокира да признае детето, а именно чрез нейната публикация изобщо се разбра, че Пулев вече е татко.

В събота късно вечерта Андреа намекна, че бившата й половинка има дете от жена, с която няма брак. Това тя направи в няколко последователни поста в Инстаграм, като не е ясно какво е разгневило блондинката и защо се е стигнало до разкриването на тайната на Кубрат. Според някои е напълно възможно певицата да е направила сензационните разкрития под влиянието на алкохол или антидепресанти.

Припомняме, че Андреа и Кубрат бяха в дълга връзка и на няколко пъти се заговори за сватба. В крайна сметка обаче се разделиха и видимо не са запазили добрия тон. От излиянията на Андреа става ясно, че Пулев е искал дете от нея.

„Добре че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с „копелетата”. Спри да говориш по телевизията, моля те, какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки”, пише певицата.

Малко по-късно тя продължи с атаката: „Кубрат Пулев семейната ценност му викали. Кубрат, обяви си детето! Нали си семеен човек! Морал, бате, левъл 1000”, пише Андреа, а на критиките, че не е редно да се разкриват толкова лични подробности, тя заплашва, че ако си „отвори устата“, ще разкаже какво знае за всички от родата на Кубрат и целия „антураж”.

Според слуховете, Кубрат Пулев в действителност е станал баща на момче, което се е родило в началото на годината. Интересното е, че майката не е красавицата Розали, която стана причина за раздялата на боксьора с певицата, а друга жена. Миналата година се появиха клюки, че мачото има отношения с гимнастичката Йоана Николова, които останаха непотвърдени. Не е ясно коя е дамата, която е родила син на 42-годишния бивш шампион, а той засега мълчи и не желае да коментира темата, съобкщава hotarena