Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Явор Дачков: Харвард бие и Гошо Тъпото

От думите на Кирил Петков се разбира, че до вчера той и Асен Василев са били коалиционен партньор с мафията на Орлин Алексиев, а от днес са коалиционен партньор с мафията на Гриша Ганчев.

Такава глупост и потресаваща несъстоятелност не е имало в последните 30 години. А имаше бол и от двете. Харвард бие и Гошо Тъпото.

От акцията на Кирил Петков излиза следното – с огромен скандал купува осем депутати от ИТН, които в процеса на скандала остават пет, а утре ще е само Руди Гела. На Кирил му трябват 12 депутати, за да закърпи мнозинство, което въобще не е сигурно и може да му свърши работа един-два пъти. Като цяло безсмислено усилие, но сега няма дори и тези 12 гласа.

За сметка на това предизвика безобразен скандал, който е щета най-вече за него и отцепниците от ИТН, а ПП, която можеше да изглежда като жертва, сега стои като нелепа начинаеща рекетьорска група, извадена от филм на Уди Алън.

Във „Вземи парите и бягай!“ (истинския слогън на „Промяната“) героят на Уди Алън извършва обир с пистолет, направен от сапун, който се разтапя в ръцете му, защото започва да вали.

Явор Дачков

afera.bg