Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Уайлдър се завръща на ринга за бой с победителя между Усик и Джошуа

Дионтей Уайлдър официално ще се завърне в боксовия ринг, след като очевидно е преодолял психическата травма от поражението от Тайсън Фюри. Мениджърът му – Шели Финкел, обяви пред Planet Sport, че ще изчакат победителя от битката между Олександър Усик и Антъни Джошуа, за да опитат да уредят мач с него.

Финкел междувременно отрече да се водят преговори с лагера на Дерек Чисора, въпреки желанието на британеца да предизвика „Бронзовия бомбандировач“.

„Та той едва победи Кубрат Пулев с разединено решение, няма начин“, каза мениджърът.

По-вероятно е обаче Робърт Хелениус да се бие с Уайлдър, след като американецът заявява амбицията си да се боксира още през тази година.

Каквото и да стане в реванша между Усик и Джошуа, следващ мач за всеки от тях би могъл да се състои най-рано 6 месеца по-късно, ако съдим по практиката, налагана от медицинските регулатори през годините.

Припомняме, че Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа прекараха прекалено много време в преговори за битка помежду си през 2018 г., като никой не беше готов на отстъпки с парите и мястото на срещата. Именно тогава „Циганския крал“ се завърна и им развали плановете, а Анди Руиз шокира света с успеха си над „Ей Джей“, съобщава fakti.bg