Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Люси Дяковска призна, че от 7 месеца е влюбена

Любовта се е настанила трайно в живота на Люси Дяковска. Певицата най-накрая се престраши да признае, че има нова жена в живота й. Огненочервената Дяковска дълго време криеше дали има любовни взаимоотношения и само загатваше за подобна новина.

След бурната си раздяла с танцьорката Марсела, с която се клеха във вечна любов, а след това се разделиха, Люси предпочете да запази в тайна новата си връзка. И така седем месеца по-късно плевенчанката, която от години живее и работи в Германия, се реши и сподели коя е избраницата й.

„Почти седем месеца на любов и щастливи дни и нощи“, написа певицата и сподели кратки видеа от ваканция с новата й половинка. Въпреки че е сигурна в отношенията си с поредната й изгора, на този етап Люси предпочита да запази самоличността на гаджето си в тайна. Причината за това най-вероятно са поредицата от разочарования с които певицата се сблъсква, след като обяви връзките си, пише „България Днес“.

Освен с активни любовни отношения Люси се занимава и с обновяването на парк „Кайлъка“ в родния й Плевен. Преди броени дни тя обяви, че има нов дарител.

„Въпреки горещите дни и летния сезон добрите дела нямат почивен ден, а с тях и нашата работа!“, сподели певицата, цитирана от плевенска медия.