Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Гаджето на Асен Василев заплашва със саморазправа журналисти, готвел „тежко отмъщение“

Тони Иванов, който доби популярност през последните седмици като гадже на бившия кандидат-премиер Асен Василев, не спира да бълва брутални заплахи срещу журналистите, разкрили аферата му с Василев, след като Иванов бе задържан за 72 часа при опит за бягство от полицейска проверка на бул. „България“. Това разкриха за BIG5.bg свидетели на заканите му от Варна. Нека припомним, че Иванов имаше лампа на НСО на частния си автомобил и беше използвал за шофьори лица работещи за охранителната служба.

„Ще ги съсипя тези, ще ги унищожа!”, заканвал се Иванов, след като полиция и прокуратура започнаха разследване срещу него. Той категорично отричал да е хомосексуалист и продължавал да настоява, че е мъжкар и всички трябва да му викат “Тони Мафията”. Тук трябва също да припомним, че преди години Иванов е бил задържан за кражби на парфюми от мол, заради което пък имал и прякора “Тони Парфюма”. За известно време той дори бил в Дубай, като забавлявал с чара си богаташи и от двата пола.

Доскоро Иванов официално представяше себе си за активист на ПП от Варна, като наши източници твърдят, че първоначално той бил близък с Даниел Лорер, който пък го запознал с Асен Василев. Има свидетели, пред които Тони Иванов се е хвалил, че покрай връзките си с Лорер, Кирил Петков и Василев имал стабилни позиции и свои хора в МВР, които не само щели да се погрижат за него, но и да отмъстят за публичното му унижение.

От BIG5 призоваваме Иванов да бъде внимателен в заплахите си, за да не се сдобие набързо и с второ, по-сериозно обвинение. Също така го призоваваме да излезе за малко от имиджа си на селска пръчка и в случай, че твърди, че информацията на BIG5 не отговаря на истината, да заведе дело срещу медията ни. В съдебната зала ние с удоволствие ще изслушаме „доказателствата” му, че не е имал интимни отношения с Василев, след което пък ще представим нашите – с дати, срещи, адреси и т.н.