Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.02.2023
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

В категория Светски новини

Щерката на Ива Екимова лъсна по зърна!

Младата изпълнителка Дара Екимова, дъщеря на Ива Екимова провокира последователите си в мрежата, като сподели снимка с тясно боди, но без сутиен под него. В резултат зърната на певицата щръкнаха под прилепналата дреха.

Това, разбира се, не остана незабелязано от феновете и веднага заваляха куп коментари,които не са в полза на младото момиче, пише „Телеграф“.

Ето някои от по-приличните коментари в сайта Хотарена:

Дара Екимова е крайна бездарница, която болно амбициозната й майка бута напред и влачи навсякъде. За съжаление, ще има още доста да четем за бозките й и други полови органи.

От свежестта на младостта по – хубаво няма.Защо бе момиче,младо,свежо,симпатично си сложи тези силикони.Толкова е пошло,обезценява те.Виждала съм наживо и гърди и устни със силикон,много е семшно.Гърдите /на плажа/ не мърдат,а устните,като на жаба.То и жени на възраст ,като заслагат….пак е много грозно.Подкрепям в случаи,когато е по принуда-след болест,кърмене,операция.

Интересно ми е на кого се е метнала такава дебелана, при положение , че майка й винаги е била като скелет. За съжаление това чалга поколение изобщо не знае кой е бил баща й, каква музика е правел и каква следа в бг музиката остави..

Освен да провокира първосигнални страсти в безмозъчни същества каква е другата цел , ако има такава на тази снимка! Като от порно реклама е!

Мамина пикла….

Всички са така, като си нямат гаджета си ги показват (дори и да прозират) а като си имат гаджета облечени като монахини, крият си гърдите

Тя майка й понеже нереализирана „звезда“, та се опитва да компенсира с малката си версия. Нищо по-различно няма да излезе от Дара. За съжаление и двете лежат на славата на Дими, лека му пръст.

Аз даже бях забравила , че е дъщеря на Дими…. Много ниско ниво показва – лъха на провинциалистка и може би ще свърши като Гери – Никол и Тита по плакати на затворници, миньори и на гърба на шофьора в градския транспорт ….. с майка й затриха името и доброто впечатление от Дими , неговата група и песните им..Герганапреди ден

Абсолютно харакири за тази изгряваща певица е да залага на долнопробни снимки със силиконовите й цици…. Не мога да повярвам, че нейната майка е ПР по професия … и двете се компрометират като специалисти , а и като жени с ниво- Но това е реалността в БГ….