Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Истината за некадърността и непрофесионализма в МВР се подменя с мантрата – саможертва и героизъм

МВР – Демерджиев по bTV:

В този автобус пътуват 47 лица, сред които има жени и деца. Полицаите са видели това и до голяма степен е ограничило възможностите им автобусът да бъде спрян безопасно. Много често традиционните методи като шипове и подобни могат да доведат до тежка катастрофа и много загинали в автобуса. За да предпазят живота на пътните полицаите са рискували и за голямо съжаление са загубили своя собствен живот.

===

Има нещо извратено в това истината да бъде опакована в мелодраматични внушения за едва ли не извършено „геройство“ от страна на загиналите полицаи, и да бъде подменена с абсолютно непрофесионални внушения, като тези на министъра на МВР Демерджиев.

Очевадно е, че и тоя не знае къде се намира в МВР, но като не знае и като няма хабер, е по-добре да мълчи или първо да пита онези, които са профита, за да не се излага като кифладжия.

Саможертва, героизъм? Това ли е сега „мантрата“ за да бъдат замазани безумните гафове на МВР в лицето както на шефовете, провеждали тази „операция“ и гонка и издавали заповедите, така и на абсолютно непрофесионално и безумно извършената „саможертва“ от страна на загиналите впоследствие полицаи?!

Да наречеш „героизъм“ и „саможертва“ една невъобразима глупост и нефелност, причините за която ПАК не се търсят, а се замазват и то от най-висше ниво в МВР, е мерзост.

Защото утре ще има нови нелепи жертви.

Да плещиш глупости, че „много често традиционните методи като шипове и подобни могат да доведат до тежка катастрофа“ е не само тъпотия, но и обида за длъжността МВР министър.

В ЦЯЛ СВЯТ се използват шипове, които бавно изпускат въздуха и това принуждава водача да спре бавно:

https://www.oragie.com/stopstick.htm

ИСТИНСКИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ МВР НЕ Е ОБОРУДВАНО И ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА ОБУЧЕНИ ЗА ТАКИВА СИТУАЦИИ!

Години наред пишем, че МВР е разсипано от всички дотук клоуни МВР министри, които вчера дефилираха в ефира на слугинските телевизии, за да дават пак акъл, че днес и последният от тях цъфна по БНТ – Рашков. Какви реформи е извършил, пита мисирката. Ами, някои кадрови промени, капиталните разходи се увеличиха със 100% (това означава 0+0 при огромна инфлация), купили били някакви лаптопи? Увеличили заплатите, забравя пак за инфлацията. Нищо от това не е реформа. Какви лаптопи, като рухва информационната система на КАТ и документите за самоличност. Единствената, която някога е била изградена и на никой не му идва на акъл, че компютрите остаряват морално бързо. Поне климатици да им беше купил, защото на жегата спират. Той няма представа какво е това реформа в МВР.

Години наред като разследващ журналист познавам отвътре ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА МВР и те са СТРАШНИ, ПОТРЕСАВАЩИ И ВЕЧЕ БЕЗНАДЕЖДНИ, поради тъпанарите, които поставят начело на вътрешното министерство.

Пяна ни излезе на устата да обясняваме какво трябва да стане в МВР, за да може да се върне в релси, без глас останахме да обясняваме, че с плашипутарници клоуни МВР министри МВР тотално умира и резултатите вече са налице.

Отново ИСТИНАТА се подменя с глупашки изрази за „геройство“ и „саможертва“ на загиналите поради НЕФЕЛНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ И НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В МВР! И ВИНАТА Е В ОНЕЗИ, КОИТО СА НА РЪКОВОДНИТЕ МЕСТА ВЪВ ВЪТРЕШНОТО МИНИСТЕРСТВО!

Никакъв „героизъм“ и „саможертва“ не е това! МВР служителите не са партизани, нито Матросовци. Всичко, което се случи е плод на тоталното безхаберие, което върлува в МВР и което И ТОЗИ ПЪТ ще бъде заметено под килима на гърба на загиналите – с помпозни рецитации и траурни слова.

Отвратително.

Веселина Томова

afera.bg