Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Майка от Варна: Това място е като от филм на ужасите!

Преди няколко дни варненката Димитрина Филадова публикува снимки и кратък пост в социалните мрежи за плачевното състояние, в което се намира инфекциозното отделение на УМБАЛ“Света Марина“Варна. Други майки, чиито деца са попаднали там допълват ужасяващата обстановка.

Димитрина Филадова:

Инфекциозното отделение на УМБАЛ“Света Марина“Варна-думите не стигат, за да опиша възмущението си, това “нещо” е опасно за пребиваване, за лекуване не ми се мисли дори.
Управител е професор доктор Силва Андонова. Национален консултант по интервенционална неврология и позорен директор на болница, в която инфекциозното отделение прилича на морга.
Снимките са от август….2022, но по информация на пациент през 1985 е било в същото състояние…

Радостина Иванова:
Миналата година лежах със синът ми в същата стая,имам подобни снимки, дълго мислех дали да ги качвам, но се отказах. Казах си – снимките ми няма да променят нищо, цяла Варна го знае инфекциозното отделение в какво състояние е! (Дори нямахме топла вода в стаята и топлих вода на радиатора после си взех каната от вкъщи)

Geri Bailey:
Снимките са от инфекциозната болница, която не е във високата сграда на терапията, а се намира в двора на Окръжна болница и е на два-три етажа. Снимките са напълно реални и преди 8 години беше абсолютно същото, плюс хлебарките…Това място е като от филм на ужасите и не се е променило нищо с годините, освен че смениха дограмата на прозорците. А за съжаление е единственото възможно в такъв „голям и развит европейски град“ като Варна, когато се касае за сериозно вирусно заболяване и се налага лечение. Аз и синът ми попаднахме там в тежко състояние с ротавирус. Аз дори трябваше да си платя нощувките като за хотел…

barometar.net