Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Иван Портних честити празника на Вълчи дол

Областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна, Иван Портних посети град Вълчи дол, по случай празника на града. С него бяха водачът на листата на ГЕРБ за парламентарните избори, Даниел Митов, бившият спортен министър Красен Кралев, адв.Бранимир Балачев и други кандидати на партията за народни представители. Иван Портних честити празника на града и благодари на екипа на бившия кмет Георги Тронков:

Честит празник, Вълчи дол!!!
На 4 септември се навършват 48 години от обявяването на Вълчи дол за град. Тържествата с участието на ансамбъл „Добруджа”, с детско шоу, с концерт на Б.Т.Р. и Тони Дачева, с нестинарски танци бяха на открито в спортния комплекс „Петко Сираков”.
По време на управлението на кмета Георги Тронков от ГЕРБ в град Вълчи дол беше обновен басейнът, който цяло лято се използва от децата в общинския център и съседните села, които се извозват безплатно за целта. Беше направен и фитнес център.
Обновена беше и прочутата и единствена ски писта между Карпатите и Стара планина. Пистата е готова и ще можем да караме ски по нея след няколко месеца.
Всички пътища от републиканската мрежа на територията на общината бяха основно реновирани.
Радвам се, че съм помогнал за всичко това и че съм част от този прекрасен, можещ и резултатен екип.

barometar.net