Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

На заседание в София, доц. Медиха Хамза сподели приоритетите за Варна и спрените проекти

Кандидатите за народни представители от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС се събраха днес на заседание в София.

Обсъдиха се оперативните действия на кандидатите за народни представители в кампанията и нуждата от дясно-консервативната политика за справянето с кризите и осигуряването на стабилност в държавата и спокойствие за хората след пагубното управление на „Промяната“.

Тематично на днешния ден – 9 септември, седесарите осъдиха присъствието на руската посланичка Елеонора Митрофанова на честванията в деня на Съединението, като посочиха една от главните причини – ролята на Русия и нейната яростна съпротива срещу българското Съединение.

Доц. Медиха Хамза сподели приоритетите за Варна, като акцентира на неотложната нужда от продължаването на АМ „Хемус“, продължаването на процедурите по проекта за АМ „Черно море“, която да бъде свързана с АМ „Тракия“. Тя подчерта още, че са спрени и проекти като леката железница, индустриалната зона, която е много важна за икономиката на двете общини – Аксаково и Варна, разширяването на бул. „Цар Освободител“, което ще спомогне за справяне с трафика в града, изпълнението на дългоочаквания проект на Аспарухов парк и втори Аспарухов мост на Варненското езеро, информира dnesplus.bg