Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Делян Добрев: Няма 3 моста, няма 5 тунела, няма 6 магистрали, няма 1 метър нов път

Гостуването на Делян Добрев /ГЕРБ/в предаването „Лице в Лице“ по bTV започна със скандал, заради това, че е първи, а след него ще гостува Кирил Петков. По думите му гостуванията са разменени по желание на бившия премиер Петков.

Водещата Цветанка Ризова му заяви, че регламент няма.

Добрев каза: „Мога да докажа, че Кирил Петков и Асен Василев са купували газ с 28 процента по-скъпо. Искам в ефира да го докажем по формулата на Газпром. Те пак са купували газ от Газпром, но всъщност от румънския такъв. За месец юли цената е била 86 лева, но те са го купували от румънския за над 100 лева“.

„Аз знам какво ще направи Петков, като дойде сега след мен да говорим. Ще каже: „Ние разбихме еди какво си на „Капитан Андреево“. Не знам дали е имало нитрати в доматите и чушките, но се съмнявам. Те досега не са казали нито една истина. Ако това е вярно, ще е първата им истина“, каза той.

И уточни: „Няма 3 моста, няма 5 тунела, няма 6 магистрали, няма 1 метър нов път, няма една сменена мантинела, няма една закърпена дупка“.

„Няма нужда промяната да ни обясняват колко сме добре, хората го виждат по портфейлите и хладилниците си. Трябва да се направи международен търг за доставки на газ. Такъв ПП не направиха“, каза още Добрев.

„Газпром е ненадежден доставчик и го доказа. Трябва да удължим компенсациите за тока на бизнеса, които са до края на т.г.“, добави той, цитиран от blitz.bg