Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Ерджан Ебатин: Искаме да влезем във властта с широко отворени сърца, с много обич към всички!

Всеки усеща различно ДПС тук, защото то е заченато тук, каузата на ДПС е зачената тук. С тези думи започна речта си на предизборна среща във Варна водачът на листата на Движението в морската столица Ерджан Ебатин.

Отдавайки почит на нашия приятел Камен Костадинов, си дадох сметка, че ДПС е преди всичко съдба. ДПС е едно голямо семейство, лично мое семейство вече 32 години, сподели Ебатин.

Бях много млад – на 18 години. Вълнувах се за нашите права и свободи. Тогава за първи път усетих импулса и ти, различния, да изкажеш мнение, да бъдеш част от голямата политика, от това да имаш право да избираш и да бъдеш избиран, продължи Ерджан Ебатин.

Много от нашите колеги не си дават сметка къде щяхме да бъдем ние, ако не беше ДПС. Може би си мислите, че правата и свободите са даденост. Но не са, приятели. Има много хора, които казват: „ДПС няма право да бъде на политическия терен“. Защо?! Защото сред нас има и различни. Този модел трябва да бъде пречупен. Разбирате ли каква е каузата на ДПС? Да съумеем да пречупим онова мислене, което не приема различния, призова Ебатин.

И допълни: „Ние сме единствената българска партия, в която всяко различие – дали на етнос, дали на религия, има равен старт и равни права. Ние сме партия модел“.

Обръщам се към младите хора. ДПС е единственият портал за реализиране на младежите, които са различни и искат да се утвърдят в страната, заяви още Ебатин.

На хората им омръзна да бъдат избирани политически организации, които нямат визия за развитието на страната, нямат реална представа как да управляват и да създават блага за хората. Даден ни е уникален шанс да бъдем номер 1, каза още водачът на варненската листа.

Дойде времето да заявим: Искаме да влезем във властта с широко отворени сърца, с много обич към всички и да наложим нашата кауза всички да бъдем заедно, независимо от нашето различие и да успеем да направим така, че да живеем в една успешна страна. Особено в тези условия на тежки кризи, обобщи Ерджан Ебатин.

barometar.net