Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Иван Портних: С идването на Промяната всички проекти във Варна замряха

Кметът на Варна, Иван Портних изрази своето разочарование, че ако не е било правителството на Кирил Петков, Варна е можела да има и по-мащабен проект от булевард “Левски”.

Ето какво сподели Портних:
На снимките е булевард „Васил Левски“ – най-мащабният проект на Варна. За две години изградихме новата част – с пробиви, кръгови кръстовища и скоростни трасета, ремонтирахме и старата част. Подкрепи ни правителството на ГЕРБ и проектът бе изпълнен!

Булевард “Цар Освободител“ вече можеше да е новият най-мащабен проект на Варна. ‼️‼️‼️ От Летището до булевард Левски ❗️И после чак до курортите!!! Още едно трасе без светофари от курортните комплекси до летището!!! Огромно облекчение за всички живеещи във Владиславово, Възраждане, Младост и т.н.
Подготвихме предпроектните проучвания – за разширяване на булеварда и за изграждане и на градска електрическа железница – до летището и до новата индустриална зона.
С идването на правителството на “Промяната” проектът спря.
Както и всички други проекти! Напомням: За две години не отвориха нито една европейска програма! Във Варна (и във всички други общини) не влязоха пари от Европа. Нито лев за България и за Варна и от Плана за възстановяване!
Пълен Провал!
Изводът е ясен:
Ако Ви пука за Варна, помислете добре на 2-ри октомври!

barometar.net