Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Брад Пит в тайна афера с Емили Ратайковски?

Брад Пит и Емили Ратайковски се срещат от известно време, пише Kliuki.net. 58-годишният актьор и 31-годишната моделка все по-често са засичани заедно, но засега поне отказват да коментират дали имат връзка. Американското списание PageSix коментира следното: „От известно време се говори за това. Но Брад твърди, че не се среща с никого. Въпреки това двамата с Ратайковски са били виждани вече няколко пъти заедно.“.

Източниците на списанието смятат, че двамата са използвали служебните пъътувания на Емили, за да се срещат инкогнито. Според тях те са били заедно първо в Ню Йорк, а след това и в Италия, където Ратайковски е имала ангажимент в модно шоу на Версаче.

За връзка между двамата се заговори още през август тази година, когато се разчу, че Брад е поканил моделката на среща и тя се е съгласила. „Тя винаги го е намирала за сладък, така че защо не“, твърди източникът.

Емили наскоро се разведе с мъжа си Себастиан, а Брад не е афиширал друга връзка откакто се разведе с Анджелина Джоли. Името му беше спрягано с различни жени, в това число и бившата му Дженифър Анистън, но всичко се оказа в сферата на слуховете.