Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

В Долни чифлик приключи турнирът по футбол на малки вратички

Отбор Долни чифлик с капитан Денислав спечели турнирът по футбол на малки врати за купата на община Долни чифлик. На финала те победиха отбор Долни чифлик с капитан Петър. На трето място остана отбор Долни чифлик с капитан Алекс.
Турнирът започна вчера на стадиона в общинския център. В него се включиха 6 отбора – 5 от Долни чифлик и от Горен чифлик. Те бяха разделени в две групи по три отбора, които изиграха мачове по системата всеки срещу всеки. Първите два отбора от всяка група отидоха на полуфиналите, а победителите от тях се срещнаха днес на финала.
В края на турнира председателят на Общинския съвет Николай Николов връчи три индивидуални награди. Голмайстор на турнира стана Велико Великов, за най-перспективен играч бе определен Денислав Димитров, а за най-добър вратар – Траян Томов.
Специален гост на състезанието беше бившият министър на спорта Красен Кралев, присъства и кметът на варненския район „Аспарухово“ и бивш зам.-кмет на община Долни чифлик, Ивайло Маринов. Красен Кралев връчи купата на победителите във футболния турнир, а кметът на общината Красимира Анастасова награди отборите, заели второто и третото място.
Г-н Кралев подари по една футболна топка на отборите, класирали се на днешните полуфинали, както и футболен екип на отбора на Старо Оряхово. Кметът на селото Петър Тинев получи екипите и благодари на г-н Кралев.
Спонсор на общинския турнир по футбол на малки вратички беше фирма „Куш Груп“, която получи специални благодарности от г-жа Анастасова и аплодисменти от участниците.

barometar.net