Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Слави Василев и Славена Вътова изживяха бурен романс

Славена Вътова и Юлиян Цолов

Слави Василев е роден в София на 29 април 1984 г. Завършил е международни отношения в Америка, а преди това учи и живее в Париж повече от 15 години, пише Минаха години. Преди да се захване с политика, работи в семейната компания, която се занимава с инвестиция в сферата на недвижимите имоти. Самият той живее в апартамента на баровската улица „Оборище“ в кооперацията на Лили Иванова в съседство със Славена Вътова, пише hotarena.

С миската, която има две деца, Слави изживя бурна, но бърза любов. Манекенката и доскорошна водеща на куп предавания се раздели със съпруга си Юлиян Цолов заради връзката с Василев. Тя дори се пренесе в дома на новия си възлюбен, но бащата на политолога дал ясно да се разбере, че тя няма място в семейството.

Бившият телевизионер, приватизатор и спонсор на БСП Васил Василев вижда сина си като следващ президент на България и не може да позволи снаха му да е бивша миска със съмнителна репутация и две деца от бизнесмен с прякор Вълкът от Уолстрийт, осъден в Америка за измами.

Слави Василев

Така любовта между двамата приключила със скоростта на светлината, а Свали се теши с няколкото си луксозни коли, които кара из София.