Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ути Бъчваров: Бях на косъм от смъртта

„Буквално бях на минути от смъртта! Физическото ми оцеляване зависеше от важни решения за много кратко време. Но Слава Богу, вече съм добре.“

Това изповяда пред „България Днес“ готвачът Ути Бъчваров. По време на риболов кулинарят бил ужилен от оса. Насекомото е в чашата със студена бира на Ути, а той изобщо не я забелязва докато отпива. Осата ужилила готвача по устата и той за секунди развива алергична реакция. Лицето на Ути се подува, а дишането му става много трудно. За щастие, приятелите, които са на излета се намесват незабавно.

„Благодаря на всички замесени в моето оцеляване! Благодаря, че успяха да намерят бързо лекар, който да ми постави инжекция. Благодаря на съдбата, че се погрижи за мен“, казва Ути Бъчваров и съвета всички хора, които обичат да прекарват време сред природата задължително да носят аптечка в автомобилите и раниците си.

„Никога не се знае какво лошо ще те сполети. Трябва да сме внимателни с осите, особено през есента, защото стават алчни и кръвожадни“, каза още готвачът. Ути е категоричен, че Ковид е отключил нови алергични реакции, за които хората дори не знаят, че ги имат.