Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Калина Крумова върнала вярата на Боби Турбото в любовта

Калина Крумова върнала вярата на Борислав Захариев, известен с комедийния образ Боби Турбото в любовта. До преди да я срещне, актьорът, който напоследък се вихри всяка събота в шоуто на Рачков, напълно бил загубил надежда, че ще открие своята спътница в живота.

„Категорично се бях отказал от любовта. Не вярвах, че ще си намеря човека, до последно наистина”, споделя актьорът. Калина и Борислав разказват пестеливо за връзката си, защото следват максимата, че щастието обича тишината. И все пак с широки усмивки отсичат, че искат общо дете. Двамата вече работят по въпроса. Такова впечатление създадоха, след като при споменаването на слуховете, че Калина е бременна, със съпруга й възкликнаха: „Дай Боже!”. Бившата депутатка допълва: „Дай Боже да ни стигнат тези новини. Би било чудесно, когато това се случи”.

Двамата не са се търсели, за да се срещнат. Смятат обаче, че събирането им никак не е случайно, тъй като още в самото начало открили, че са един за друг. Заедно са по 24 часа в денонощието почти от първия ден, в който се запознали. До преди тази среща, Борислав Захариев се бе съсредоточил върху актьорските си ангажименти в Сатиричен театър „Алеко Константинов”. Боби, който преди три години рестартира кариерата си, изглеждаше щастлив от новите възможности в професионален план, макар да липсваше романтика в живота му. А той е тъкмо романтичен, колкото и да е чудно. Боби даже е много емоционален. Признавал е, че е плакал на филми. Най-вече на такива с животни, като например „Хачико”. „Романтичен съм, да… Романтиката не винаги е правилният път, но все пак аз ще си остана такъв, какъвто съм. И ще си намеря човек, който да цени това, което съм”, казвал е Боби, който измина дълъг път и в професионален план.

Имал доста пикове и спадове. Много пъти го „спъвали, ритали по капачките и по глезените”, но продължавал напред с вярата, че актьорската професия му е призвание. Противно на очакванията, той никога не е приписвал неволите си на комедийния образ Боби Турбото, с който се вихреше на времето в предаването „Сблъсък”. Боби Турбото бил част от пътя му, но актьорът вярва, че може много повече.

Даже е изтъквал, че ако не е бил с престилка и очила, влизайки в ролята на Боби Турбото, „нямало да стане това, което иска да бъде”. Защото лицето на актьора е много важно, подчертавал е той. Тъкмо, защото не показвал лицето си, дори в пика на популярността на комедийния си образ, Борислав не бил разпознаван от случайни минувачи. Въпреки това му отнема 15 години да стигне до театрална сцена.

Затова е благодарен на Калин Сърменов, директор на Сатиричния театър, че му дал шанс.

На Борислав никога не му е било лесно и да се преборва за ролите си в сериалите, в които е участвал.

Въпреки трудностите, той е щастлив, че сам си проправя път в професията, защото така победата е по-сладка. Актьорът, който има епизодична роля в сериала „Под прикритие”, играе още в поредиците „Пътят на честта” (2019 г.), „Клиника на третия етаж” (2010 г.) и „Приключенията на един Арлекин” (2007 г.). Участва и във филма на Влади Въргала „Операция „Шменти капели”. „Никога не се отказвайте от мечтите си, следвайте ги и се борете до последно, защото това е начинът да ги сбъднете. В момента, в който кажеш: „Не мога!”, няма да можеш със сигурност. Не си поставяйте граници. Всичко можете. И всеки човек е талантлив. Просто си повярвайте и се трудете”, казвал е Борислав. а него, трябва и работа.

Знае го от личен опит, защото имал период, в който се бил отказал от професията, даже напуснал България. „Аз съм бил пред отказване. Знам какво е. Напускал съм държавата дори… Живял съм в Белгия. Исках да се откажа от всичко. И въпреки това – една нощ се събуждам целия в пот, нервен, казвам: „Не мога. Връщам се и се боря!”. Не се предадох, бях на ръба и казах, че няма…”, споделял е Боби, цитиран от hotarena.