Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Джон Войт: Всички имаме дарби, никой не е особено специален

Джон Войт се чувства „благословен“ за дългата си кариера в Холивуд. 83-годишният актьор се е снимал в повече от 100 филма, откакто е започнал работа в бранша през 1963 г.и твърди, че „тайната на екранното дълголетие“ е просто да имаш много „късмет“ през целия си живот.

Той каза: „Мисля, че това е забавен въпрос. Каква е тайната на актьорското дълголетие? Мисля, че трябва да бъдеш благословен. Всеки има дарба, всички имаме дарби. Всеки. Никой не е особено специален. Всички имаме нещо специално, защото всеки от нас е уникален. Когато имаш талант и талантът е заобиколен от някакви лъчезарни енергии, така че този талант да се прояви, това е събитие. Много хора са ми помагали през цялата ми кариера и са ме насърчавали в моменти, когато съм падал духом. Просто съм имал късмет, Бог е бил донякъде добър към мен и се е грижил за мен. Не знам какъв е отговорът на въпроса за дълголетието, освен че трябва да имаш голям късмет“.

Актьорът от „Среднощен каубой“ – който е баща на Анджелина Джоли, носителка на „Оскар“ и на актьора Джеймс Хейвън – в момента се снима в новия филм на ужасите „Опасна игра“. Той обясни, че е поддържал кариерата си, като е сменял видовете роли, които е играл през годините.

„Може да се говори за генетика и за много други неща също, но по отношение на работата важното е да имаш енергията да продължаваш, да продължаваш да се изненадваш и да си готов за промяна, да имаш смелостта да експериментираш и да опитваш нови области. В моята кариера аз се промених, бях симпатичен млад актьор, а после участвах в един филм – „Влакът беглец“, и се превърнах в „силов актьор“. Това ме промени и започнах да правя съвсем различна кариера, играх в „Heat“, играх в „Ray Donovan“ и успях да направя различен персонаж в „Анаконда“. В общи линии успявах да се променя в кариерата си“. – казва Войт.