Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.02.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Бареков: А кокалът е много тлъст и няма пускане!

За третия мандат на Радев има двама сериозни кандидати от топ олигарсите, чийто лиги текат по лигавниците. Или ще го даде на Прокопиев и предпоследните ДБ/ДСБ или на Христо Ковачки, който си купи безсловесния рецитатор на Дж.Ф.Кенеди Стефан Янев (Стефчо Чорапа – Кенеди) и с 300 зора и машини го набута в Парламента.

Срещу тези двамата конкуренти стоят БСП, на които Радев не иска да даде мандата и двете лица на монетата ДПС и Възраждане, на които Радев сигурно иска, но не може да го даде.

Ако правителство няма с първия мандат на ГЕРБ, схемите ще лъснат прекалено и ще се ходи пак на избори. Затова са и врътките на Борисов с хартията и опитите му да привлече ПП и Прокопиевите обратно в козяковата кошара. А и Радев и кохортата му така добре се вплетоха в старите схеми, че олигарсите, които му бяха съюзници, вече са му или служители на заплата или прецакани врагове, а кокалът е много тлъст и няма пускане.

Няма пускане кокалът и затова Радев трудно пуска и мандатите този път. Подаръчните торбички към кохортата му вече вървят с цели ТИР-ове по пътя на копринката. Докато чичо Гълъб гуга сладкопойно приспивни песнички от мансардата на Министерски съвет, далаверите мощно пълнят новите шкафчета и чекмеджета с кюлчета и пачки.

Николай Бареков
afera.bg