Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.11.2022
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

В категория Анализи

Киро, Асен и Лена – наглост без граници

„фаталната“ Лена и двамата й възлюбени

Не може да им се отрече – в Продължаваме промяната са професионални тепегьози и лъжци. Като се започне от Кирил и Асен и се стигне до злощастните годеници Миро и Лена Парапета.

Последният гаф на Кирил е Асен е свързан с аферата „Джемкорп“ – Асен каза, че „не е изключено Кирил Петков да не е получил доклада на ДАНС за „Джемкорп“, при мен доклад на ДАНС не е идвал“, Киро го опроверга, че докладът е пристигнал при него, бил е обсъждан на заседание на Министерски съвет и на базата на този доклад правителството решава да прекрати меморандума?!

На кого от двамата лъжци да вярваш? Те дори не си правят труда да стиковат лъжите си – единият казва нещо, другият след 1 час го опровергава.

За Кирчо и Асен моралът е непозната материя.

Същото важи и за Лена Парапета. След любовната й авантюра с Кирчо, тя бе принудена да напусне политиката, където се изживяваше като сив кардинал. И вместо да изчезне завинаги от публичното пространство, тази неуспяла метреса продължава да дава политически оценки. Лена е недоразумение не само в политиката, но и в живота. Незнайно как е успяла да убеди рогоносеца Миро, че между нея и Кирчо е нямало нищо – въпреки видеозаписа, на който се вижда как двамата отиват в любовното си гнездо.

Как Киро е баламосал жена си Линда не е трудно да се досетим. Той е патологичен лъжец и е измислил нещо. Но едва ли канадката ще му прости – за разлика от него тя има морал.

Наглостта на Лена и Киро само привидно изглежда личен проблем. Тя е обществен проблем, еманация на управлението на Продължаваме промяната и показва същността на този изкуствено създаден от САЩ проект. Тези лъжци и хитреци си повярваха, издигнаха се на метър от земята и без да познават реалността в България се помислиха за богопомазани.

Това прави Властта със случайниците в нея. Издига ги за кратко и после ги сгромолясва в небитието, където им е мястото.

Кирил, Асен, Лорер, Лена са безпардонни. Лъжат, манипулират и мислят, че така се прави политика.

Засега успяват, защото в ПП има наивници, като злополучният годеник Миро, които още им вярват. Този последният отдавна трябваше да е изритал въртиопашката Лена от живота си. Но онези хитреци му хвърлиха „кокалчето“ председател на Народното събрание и той, като послушно кученце го лапна.

Това е „новият морал“ на Продължаваме промяната?!

barometar.net