Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Обвиняемата за корупция София Циканделова ухапа оператор на „Господари на ефира“

Репортерът на „Господари на ефира“ Дани Йорданов е свидетел срещу семейство Циканделови заради серията му репортажи, показващи корупционни практики в сферата на медицинското образование. Ненадейно обаче екипът е нападнат – съпругата на обвиняемия Анастас Циканделов, София захапва за ръката оператора на предаването. /По-късно тя ще се оправдае, че нямала зъби, но както виждате от снимката има зъби и то големи и здрави, а раната върху ръката на оператора е дълбока и прилича на ухапване от кон./

Анастас и София влизат в схватка с оператора и отнемат телефона му. Той успява да се освободи и догонва Димитър Циканделов, един от тримата обвиняеми.

Димитър отказва да върне телефона, затова с молба към очевидците на екшъна „господарите“ извикват полиция. Циканделови обаче звънят на линейка, защото започват да припадат. Жалък опит за цирк в този момент, защото задържат телефона на „господарите“. Явно искат да го вземат и зрителите да не видят кадрите от съда, заснети по-рано.

Линейката идва на място. Преглеждат Циканделови. Оказва се, че им няма абсолютно нищо. Всичко е било театър с цел да намерят начин да се изкарат жертви и да потулят телефона с кадрите на „Господари на ефира“.

„В момента телефонът е задържан като веществено доказателство. След като си го върнем, веднага ще ви покажем развитието на цялата ситуация, а не само кулминацията. Всичко е записано.“ – пишат от предававето, което разкри корупционните практики за прием на чуждестранни студенти в МУ-София и МУ-Пловдив на Анастас Циканделов, съпругата му София и синът Димитър.