Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Азис бълнува: Ако живеех в САЩ, щях да съм вторият след Майкъл Джексън

„Замислял съм се какво щях да правя, ако не беше музиката. И то, най-вероятно щях да съм любовник на някой възрастен германец.“ Това откровение сподели поп-фолк звезда в отговор на въпрос на фен в нета.

Костинбродският славей всъщност е роден софиянец и това бе уточнението, което той даде на въпроса дали си ходи в родния град. „От София съм, но ако ме питате дали ако живеех в САЩ, щях да бъда по-известен от краля на попа Майкъл Джексън, едва ли, но сигурно щях да съм втория след него“, откровен е Васко.

Според Азис един от най-хубавите мъже е Том Харди, а на въпроса дали в България има такива красавци отговаря: „Хубав въпрос… не знам какво да отговоря“.

44-годишния изпълнител сподели още, че рядко ходи по заведения, има мъж до себе си, който е на 50 години, писа „България Днес“.

„Любовта… ами тя е за младите“, пошегува се Азис.

„Според него една от най-влиятелните професии е тази на порноактьора. От нея печелят най-вече продуцентите. Но е чудесен трамплин да се запознаеш с милионери да се омъжиш за него. Това е идеята на повечето порно звезди. Имам приятели в тази сфера“, казва Васко.

Азис допълни, че не смята, че у нас има хора, на които може да стане продуцент. „Никой не заслужава в България да застана зад него и да го продуцирам“, категоричен е Азис.