Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Избори 5 пъти в годината – това заслужавате!

Гледам как Кирил Петков крещи от парламентарната трибуна – този наистина се е взел насериозно. Канадеца не знае, че е разгадан от българите и втори път няма да помирише власт. И това му беше много – остави се да бъде командорен от Лена Парапета и я докара до кривата круша. В Асен Василев обаче има потенциал – той също е лъжец и измамник, но по-рафиниран от Кирчо. Истината е, че тези от ПП се оказаха фалшиви герои. Като ментора си Румен Радев, който си играе на „Не се сърди човече“ с мандатите за съставяне на правителство, обграден от съмнителни типажи – пламен узуновци и копринковци. Като плюс отчитам, че озапти жена си Деса да не пише глупости във фейсбук – за мъж под чехъл и това не е малко.

Корнелия Нинова е ясна. Тя води БСП към тотален разпад, знае го – но вкопчена в председателския пост ще потъне заедно с него. „Отломките“ от БСП – Кирил Добрев, Гергов, Мая и др. – се опитват да сглобят някакъв нов проект, от който ще излезе едно нищо.

Стефан Янев освен да цитира Джон Кенеди едва ли е годен за друго. Той има излъчване на стар гардероб, изваден от военно поделение и няма земна сила, която да промени този факт. Без харизма не се успява в политиката – дори да е поизтъркана, като бойкоборисовата.

Бойко Борисов, осъзнал че повече няма да е премиер влезе в ролята на опозиционер. Вече не е Помирителят на нацията, Балканите и Европа. Той хапе опонентите с наслаждение и чака да се самоизядат.

А поводи за самоизяждане бол – ПП и христо иванов са живият пример как неистовото желание за власт прави някого смешен и жалък.

ДПС израсна до морален стожер в българската политика. Което е напредък за тази олигархична структура с водач Ахмед Доган.

Българите, на които всички гореизброени лица са омръзнали до болка, отдавна не им пука за пируетите, които извършват. Те им гледат сеира. И искат да има избори всяка година по 5 пъти – докато политиците разберат, че са изхабени, жалки и ненужни.

Станимира Петкова

barometar.net