Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Чудо в строителството: Строежът на стадион „Варна“ стана безсрочен!

През пролетта на 2015 г. изпълнителният директор на „Спортен комплекс Варна” Марин Митев заяви , че ако не се пречи до 2017 г. стадион Варна трябва да е готов. Един от босовете на групировката ТИМ каза: „Зад стадиона аз съм човекът и Съветът на директорите. Ние можем да даваме отговорите. Не трябва да се търси някаква вина в бивши, настоящи и бъдещи кметове, както и в председатели на Общинския съвет”

Как стоят нещата със стадион Варна през 2022 г.? Освен, че не е готов, Станислав Василев технически ръководител на обекта казва пред радио Варна: „Със срокове за приключване на стадион „Варна“ не можем да се ангажираме. Не сме спирали дейност“.

Изправени сме пред поредния парадокс: Стадион Варна не е завършен в обещания от Марин Митев срок. Строежът стана безсрочен. В световната практика такова чудо няма, но предвид бездействието на Община Варна / която притежава 35% от капитала в дружеството „Спортен комплекс“/ и Общински съвет-Варна, ТИМ създадоха прецедент в строителството на стадиона. Който варненци чакат вече 15 години!

barometar.net