Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Брад Пит приключи краткия си романс с Емили Ратайковски

Брад Пит е прекратил отношенията си с Емили Ратайковски след краткия им романс, защото тя не е могла „да си пасне“ с него в интелектуално отношение.

58-годишният актьор не е могъл да се напасне с 31-годишния модел на Victoria Secret „интелектуално“ така, както е могъл да се свърже с новата си изгора 30-годишната Инес Де Рамон, съобщи вътрешен източник пред Radar Online.

Източникът заяви, че разликата във възрастта е изиграла важна роля за раздялата на Пит с Ратайковски, въпреки че Рамон е на същата възраст като модела, но тя е „на една и съща вълна интелектуално“ с Пит.

„Емили беше твърде зависима от социалните мрежи, за да гарантира нещо друго освен краткосрочен романс“, разкрива информаторът.

„Трябва да има определено ниво на дискретност, за да се чувства Брад комфортно, а той не се чувстваше комфортно в този случай“.

Що се отнася до романса на Пит с Рамон, източникът разкрива любопитни неща:

„Тя е много наясно с всички емоции, през които актьорите трябва да преминат за дадена роля, което кара Брад да се чувства комфортно около нея, защото няма нужда да се обяснява. Тя е умна, забавна, жизнена и добър събеседник. В нея няма абсолютно нищо претенциозно. Тя е земна и също така има класа“.