Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Случаят „Диана Димитрова“ започва да се разплита. Човек от екипа проговори: Бой не е имало!

През последните седмици актрисата Диана Димитрова успя да разлая кучетата в социалните мрежи, като показа свои снимки, които според нея доказват, че е пребита от свой колега на снимачната площадка, пред погледите на много свидетели.

Първоначално обществото изригна срещу насилието и застана изцяло на страната на „жертвата“ Димитрова. В телевизионно интервю и последвали го множество публикации в личния й профил, актрисата сама се омота като пате в калчища в своите противоречиви твърдения и доверието на обществото рязко се изпари. Появиха се тези, че Димитрова изпълнява платена поръчка на организация срещу насилието над жени, както и, че това е лична вендета към актьора Юлиан Вергов, чието име тя не каза ясно, а с недомлъвки и шикалкавене, а пресата и обществото го тиражираха.

Човек от екипа на „Откраднат живот“, който е очевидец на събитията, проговори пред big5.bg и издаде подробности от кухнята.Той е категоричен, че набеденият от недломлъвки и слухове актьор Юлиан Вергов, не е удрял колежката си Диана Димитрова. Нароченият за насилник актьор засега упорито мълчи по въпроса. Предаваме разказа на очевидеца на ситуацията между тогавашните колеги-актьори без редакторска намеса:

„До този момент всички, които присъствахме, запазихме мълчание, за да можем да свидетелстваме пред компетентните органи и това беше решение в интерес на справедливостта и законовия ред. Но срещу нас също се изсипаха ужасни обиди и обвинения. Да не говорим за Юлиан. И тази помия заля всички. Нямаше никакъв бой, нито удари. Юлиан беше бесен, защото същата сутрин беше разбрал, че Диана манипулира дъщеря му по адски гаден начин. Беше видял съобщения в телефона на детето. Крещеше и заплашваше Диана, че ако доближи дъщеря му, ще я съди. Обиждаше я и отправяше словесни заплахи. Наистина беше побеснял и напусна терена. След минути се качиха и колежките от гардеробната, за да попитат какво е станало, защото Юлиан Вергов е влетял там, облякъл се ядосан, докато Диана е ходела след него и е крещяла, и си е тръгнал. Но нито й е посягал, нито я е докосвал. Не е имало бой, нито удари. Това стана пред очите на всички, които бяхме на терен. Как си представяте да присъстваме на побой и никой да не проговори или защити жена? Това са пълни глупости.Това с което ни заля Диана и жълтата преса, че е имало побой пред свидетели е издевателство над живота и кариерата на един известен актьор, над цялата продукция, над екипа ни. Ако всичко това е било вярно, защо Диана се снима по-късно в друг сериал с абсолютно същия екип?( става дума за тв сериала „Лъжите в нас“). Това е издевателство и над една изключително благородна кауза – борбата срещу насилието над жени. Всички сме срещу насилието, но физическо насилие не е имало към нея. Снимките й са пълна бутафория, версията ѝ на случилото се – също. Единствено твърдението, че е имало свидетели е вярно. И много скоро истината ще излезе наяве. Клеветата също е форма на насилие.“