Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Мъжът на Лиляна Павлова с нова любов

Бившият съпруг на Лиляна Павлова има нова жена до себе си, след като министърката и Пламен Николов се разведоха тайно, а тя роди второ дете от друг мъж в края на миналата година. Бизнесменът също е продължил напред и се хвали с нова любов.

Бившите съпрузи имат една пораснала дъщеря София, която е гимназистка. Запазили се добри отношения в нейно име и девойката редовно прекарва време и с майка си, и с новата половинка на баща си. Тя дори е публикувала снимка у дома на татко си, на която щастливо позират заедно с него и настоящата му партньорка, която не е популярна личност. Очевидно Пламен и втората му жена вече живеят на семейни начала, а щерката му София често им гостува.

Фактът, че бившата министърка на регионалното развитие се е развела с дългогодишния си съпруг стана ясно от последната имуществена декларация пред КПКОНПИ. От нея се разбра, че тя е върнала моминската си фамилия. Дълго време разводът не бе публично състояние, а какви са причините да се стигне до него не се знае, пише „Ретро“.