Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Във Варна всички знаят кой е Велико Желев, и ТИМ знаят и Борисов знае

Във Варна всички знаят кой е Велико Желев. Познат е и пътят му до шеф на АПИ и пътищарски бос – път не по-различен от този на другите ни олигарси. Желев е бивш данъчен инспектор, който има брат Иван Желев, който разбира от строителство и инфраструктура. Велико Желев разбира от други неща – как да се постави добре пред властимащите и да получава обществени поръчки за стотици милиони.
Във Варна всички знаят колко некачестветно работи фирмата на Желев – Хидрострой. Но няма земна сила, която да ги спре да ремонтират некачествено улици и строят некачествено пътища.

Велико Желев се ползваше с личната благословия на Бойко Борисов. И си позволи да обвини кмета на Варна, Иван Портних, че община Варна била виновна за забавянето на строежа на булевард Левски?!

Във Варна всички знаят, че ТИМ позволиха на Велико Желев да си построи къща-палат на 2 метра от морето – напук на всички законови разпоредби. ТИМ се отблагодариха на Желев за строителни дейности в курорта Дружба, който е техен и който превърнаха от зелен оазис в бетонна площадка.
Във Варна сме наясно, че арестуването на Велико Желев е поредната кокошкарска история. Така навремето арестуваха друг пътищарски бос – Ангел Дерменджиев. И го пуснаха. И не го осъдиха.
Няма да осъдят и Велико Желев.
Арестуването му е дърварски пиар на МВР, но зад него стоят неплатени сметки, сметки за уреждане и изнудване от Кукловодите.
Това е. Масовката може да люпи семки пред телевизора и да пише глупости по форумите.
Това е целта на Кукловодите.

Да будалкат оскубания българин, че и богатите също страдат!

Иво Югов

barometar.net